8 Marsi “Bota do të ish më e lumtur nëse cdo grua buzëqesh!

Aktiviteti i sotëm vullnetar i të rinjve të Bordit Rinor Këshillimor dhe Soek-In, me rastin e 8 Marsit!
Shumë faleminderit Klarisa, Gloria, Kajla, Sara, Pamela, Ina, Milena, Albert, Aldo, Diola, Ermal, Altin, Albano, Joel, Mateo, dhe gjithë të tjerët! U rock! #youthlibrazhd

Bota do të ish më e lumtur nëse cdo grua buzëqesh! Aktiviteti i sotëm vullnetar i të rinjve të Bordit Rinor Këshillimor dhe Soek-In, me rastin e 8 Marsit! Shumë faleminderit Klarisa, Gloria, Kajla, Sara, Pamela, Ina, Milena, Albert, Aldo, Diola, Ermal, Altin, Albano, Joel, Mateo, dhe gjithë të tjerët! U rock! #youthlibrazhd

Posted by SOEK-In 'Qendra Rinore Librazhd' on Saturday, 7 Mars 2020

Të rinjtë, pjesë e Bordit rinor Këshillimor mbjellin fidanë në zonën e Hotolishtit

Të rinjtë, pjesë e Bordit rinor Këshillimor ju bashkuan nismëa së Bashkisë Librazhd për mbjelljen e fidaneve në vende të eroduara, kësaj here në zonën e Hotolishtit.

Është e rëndësishme që te rinjtë të jenë pjesë e iniciativave për mjedisin dhe promotorë të fushatave të ndërgjegjesimit për mbrojtjen e tij.

Falenderojmë Bashkinë dhe Drejtorine Pyjore për angazhimin e të rinjve në këtë iniciative të tyre.

#BordiRinorKeshillimor #Soekin #BashkiaLibrazhd