8 Marsi “Bota do të ish më e lumtur nëse cdo grua buzëqesh!

Aktiviteti i sotëm vullnetar i të rinjve të Bordit Rinor Këshillimor dhe Soek-In, me rastin e 8 Marsit!
Shumë faleminderit Klarisa, Gloria, Kajla, Sara, Pamela, Ina, Milena, Albert, Aldo, Diola, Ermal, Altin, Albano, Joel, Mateo, dhe gjithë të tjerët! U rock! #youthlibrazhd

Bota do të ish më e lumtur nëse cdo grua buzëqesh! Aktiviteti i sotëm vullnetar i të rinjve të Bordit Rinor Këshillimor dhe Soek-In, me rastin e 8 Marsit! Shumë faleminderit Klarisa, Gloria, Kajla, Sara, Pamela, Ina, Milena, Albert, Aldo, Diola, Ermal, Altin, Albano, Joel, Mateo, dhe gjithë të tjerët! U rock! #youthlibrazhd

Posted by SOEK-In 'Qendra Rinore Librazhd' on Saturday, 7 Mars 2020

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *