Vullnetarizmi i të rinjve të Soekin në Qëndrën Ditore të shtresave në nevojë të Bashkisë Librazhd

Të rinjtë e Soek-In dhe #BordiRinorKeshillimor organizuan sot nje dite vullnetarizmi duke sherbyer në Qendren Ditore te shtresave ne nevoje te Bashkise Librazhd. Te rinjte sherbyen vaktin e drekes qe pergatitet cdo dite per familjet dhe per te festuar me ta kishin sjelle panetone dhe pije per te shijuar atmosferen e festave. Faleminderit #BashkiaLibrazhd per mbeshtetjen ndaj iniciativave rinore. Faleminderit Albert Kaleci #Lytoalliu #saravasku #klarisazharri #inafaqolli #milenakryeziu #gloriafaqolli #kajlafacja #shaqirjugu

Soekin mbeshteti aktivitetin e QKF me animatoret e ardhur nga Elbasani

Soekin mbeshteti aktivitetin e QKF me animatoret e ardhur nga Elbasani te cilet pergatiten lojra, face painting dhe plot embelsira nga Babagjyshi! Festa te gezuara!

 

Vizita ne Bashkine e Lezhes si nje model suksesi i bashkepunimit te Bordit Rinor Keshillimor, Qendres Lyonet dhe Bashkise

Organizata SOEK- IN se bashku me Bashkine Librazhd eshte duke zbatuar Programin Rajonal për Demokraci Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) I cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP). Nje nga aktivitetet e parashikuara ne projekt eshte Vizita ne Bashkine e Lezhes si nje model suksesi i bashkepunimit te Bordit Rinor Keshillimor, Qendres Lyonet dhe Bashkise. Falenderim i vecante per z.Pjerin Ndreu dhe gjithe stafin e Bashkise dhe Keshillit qe mirepriten sot te rinjte librazhdas. #BashkiaLezhe #BashkiaLibrazhd #Reload #QendraLyonet #BordiRinorKeshillimorLibrazhd #YouthSoekIn

       

SHPALLJE E OFERTËS FITUESE – Blerje Paisje Kompjuteri

Kjo procedure prokurimi u hartua në kuadër të zbatimit të projektit me titull “Krijimi i përfaqësisë së të rinjve në proceset e vendimarrjes së qeverisjes vendore”.  Ky projekt me partner në zbatim UNDP financohet nga Bashkimi Europian dhe Bashkia Librazhd. Synimi kryesor i këtij projekti është fuqizimi i rolit të rinjve nëpërmjet rritjes së ndikimit dhe pjesëmarrjes se tyre në vendimarrjen lokale për politikat rinore dhe më gjerë. Në këtë kuadër është shpallur fitues ofertuesi ELECTRONIC ENTERTAINMENT HALL, ELBASANi cili ploteson kriteret specifike sipas procedures se shpallur: Blerje Paisje Kompjuteri/Printer