Vullnetarizmi i të rinjve të Soekin në Qëndrën Ditore të shtresave në nevojë të Bashkisë Librazhd

Të rinjtë e Soek-In dhe #BordiRinorKeshillimor organizuan sot nje dite vullnetarizmi duke sherbyer në Qendren Ditore te shtresave ne nevoje te Bashkise Librazhd. Te rinjte sherbyen vaktin e drekes qe pergatitet cdo dite per familjet dhe per te festuar me ta kishin sjelle panetone dhe pije per te shijuar atmosferen e festave. Faleminderit #BashkiaLibrazhd per mbeshtetjen ndaj iniciativave rinore. Faleminderit Albert Kaleci #Lytoalliu #saravasku #klarisazharri #inafaqolli #milenakryeziu #gloriafaqolli #kajlafacja #shaqirjugu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *