DEBAT

Joerd Hysa do te jete ai qe do te merret me formulimin e temave per debatet, te gjithe ata qe duan te shprehin mendimin e tyre ne lidhje me temat apo dhe mbarevajtjen e aktivitetit te kontaktojne tek faqja.
Behuni pjese e debatit ….

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *