Entries by admin

Programi i Klubit te Artit (Pikture

• Perspektive , drite-hije • Peizazh (akuarel) • Natyre e qete (teknike e lire) • Histori Arti • Portret (teknike e lire) • Memoria vizuale • Kompozim 2D 3D Mjetet e nevojshme per grupin e piktures: Derrase vizatimi 45×60 ose 35x 55, lapsa te toneve te ndryshme 2B B HB H, Bojra uji, Penela akureli, […]

DEBAT

Joerd Hysa do te jete ai qe do te merret me formulimin e temave per debatet, te gjithe ata qe duan te shprehin mendimin e tyre ne lidhje me temat apo dhe mbarevajtjen e aktivitetit te kontaktojne tek faqja. Behuni pjese e debatit ….

KONKURSI I IDEVE NOVATORE

Konkursi i ideve novatore të të Rinjve ka si qëllim të nxisë nxënësit, mësuesit, prindërit dhe komunitetin përreth shkollës të japin idetë dhe kontributet e tyre novatore lidhur me aktivitetet, inicitivat, politikat dhe strategjithe që mund të ndërmerren nga ana e shkollës për ta shndërruar atë në një qendër të vërtetë zhvillimi për komunitetin. Duke […]